Arama
Arama Sonuçları
Civelek; 'Verdiğimiz emeklerin uzun yıllar meyvesi yenecek...'
Azdavay Belediyesi tarafından duyurusu yapılan 1 tır doğal gaz borusunun ilçeye getirilmesinin ardından önceki dönem Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek açıklamalarda bulundu.
Kastamonu Teknokent’in Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi
Kastamonu Teknokent’in 2023 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ın başkanlığında gerçekleştirildi.
Kastamonu'da 11 ilçeyi kapsayan müthiş turizm atağı!
Kastamonu Güney Karadeniz Jeoparkı (JEOKAR) Çalışmaları ile ilgili toplantı Kastamonu Valisi Meftun Dallı başkanlığında gerçekleştirildi. JEOKAR çalışmalarında vites yükselten Kastamonu, 2024'ün son çeyreğinde de Ulusal Jeopark Ağı’na dahil olma başvurusunu UNESCO Türkiye Milli Komisyonuna sunmayı hedefliyor. Vali Dallı değerlendirmesinde; "Artık bazı idari kararlar alarak da vites yükseltmenin, bu alandaki çalışmaları sonuçlandıracak adımları atmanın tam zamanı" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kastamonu pastırması
Kastamonu İl Genel Meclis (İGM) Başkanı Güray Parçal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.
Meclis ve Akademi 'Çivisiz Cami' için bir arada
Toplantıya katılım sağlayan Turizm Fakültesi Dekanı Alptekin Sökmen, Kasaba Köyü Mahmut Bey Camii ile ilgili yaptığı konuşmasında, meclis üyelerinin örnek camileri inceleyerek Çivisiz Cami'nin daha fazla tanıtımı için öneri edinmelerini istedi.
Umut dolu toplantı: 'Yeni bir Kastamonu yaratalım'
Kastamonulu Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) Kastamonu Şube Başkanlığı tarafından 'Birlikte Olalım, Birlikte Büyüyelim' temalı istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Umut dolu toplantı: 'Yeni bir Kastamonu yaratalım'
Kastamonulu Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) Kastamonu Şube Başkanlığı tarafından 'Birlikte Olalım, Birlikte Büyüyelim' temalı istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Bu proje Kastamonu’yu ‘spor şehri’ yapacak
Kastamonu İl Genel Meclisi’nde “Spor Vadisi”nin tüm ayrıntıları masaya yatırıldı
Yeni atanan Bölge Müdürü Eşlik'e ziyaret
AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Serap Ekmekci ve Halil Uluay, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü ile İGM Başkanı Güray Parçal, Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü'ne atanan Alpaslan Eşlik'i ziyaret etti.
Rugancı ve Yılmaz ailelerinin en mutlu günü…
Avukat Ahmet Rugancı ile Yazılımcı Mervecan Yılmaz, Şahane Düğün Salonunda düzenlenen düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler.
Aygün'den Gazi'ye çağrı
GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, tüm Kastamonu'yu Pazar günü yapılacak olan İnegöl spor- GMG Kastamonuspor karşılaşmasına davet etti. Aygün açıklamasında; "Tüm Kastamonu haydi Pazar günü Gazi Stad'ına…" dedi.
"Öğrencilerimizi sanal dijital dünyaya da esir yapmayacağız"
Yeni eğitim öğretim yılı başladı. Yaz tatilinin ardından, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası Kastamonu’da da coşkuyla kutlandı. Kutlama programında konuşan Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş: " Bizler öğrencilerimizi yetiştirirken dijital dünyanın, dijital gerçekliklerinden faydalandıracağız. Fakat sanal dijital dünyaya da esir yapmayacağız." dedi.
"Altın kural: Sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma!"
Yeni eğitim öğretim yılı başladı. Yaz tatilinin ardından, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası Kastamonu’da da coşkuyla kutlandı. Kutlama programında öğrencilere seslenen Vali Meftun Dallı: " Sevgili gençler dünyanın neresine giderseniz gidiniz bütün inançlarda, bütün kültür sistemlerinde evrensel bir kural var. Buna İngilizcede "golden rule" diyorlar. Türkçesi altın kural. Nedir o altın kural? Sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma. Bu tek başına her insanın hayatını doğru şekilde yaşamasına yetecek bir kural."dedi.
"Kastamonu bizim, biz Kastamonu’nun"
Kastamonu İl Genel Meclisi (İGM) Eylül ayı olağan toplantılarının 3'ncü birleşimini İGM Başkanı Güray Parçal başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Vali Meftun Dallı da ziyaret ederek, meclis üyelerinin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Vali Meftun Dallı, konuşmasında; "Zaten bu toprakların yabancısı değiliz, buranın çocuğuyuz. Kastamonu bizim, biz Kastamonu’nun. Kendi evimize hizmet ettiğimizi düşünerek çalışacağız. Kapımız her zaman herkese açık. Gece gündüz hiç fark etmez, kesinlikle aramaktan çekinmeyin. Telefonlarımız her zaman açık. Elimizden gelen ne varsa çözüm için ortaya koymaya gayret edeceğiz" dedi.
Hilal ve Ali Erdinç, mutluluğa ‘evet’ dedi
Hilal ve Ali Erdinç, mutluluğa ‘evet’ dedi
Orman emvali konusu Meclis gündeminde; 'Yaptırım getirebiliriz"
İl Genel Meclisi (İGM) eylül ayı olağan ilk toplantısı İGM Başkanı Güray Parçal başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 5 gündem maddesi görüşüldü. Meclisin son gündem maddesinde orman emvali taşıyan araçlar dolayısıyla yolların bozulması gündeme getirildi. İGM Başkanı Güray Parçal konuya ilişkin; "Orman emvallerinin ağır tonajlı arabaların bizim yollarımızı bozduğuyla ilgili bakanlarımıza da ilettik. Burada komisyon raporları yaptık, yolladık. Ama bir yol kat edemedik. Artı olarak orman emvalleri yapılan yerlerde temizlik de yapılmıyor. Artık ‘Bazı yaptırımlara gitmek zorunda kalır mıyız?’ diye düşürmeye başladık" dedi.
Urgancı ve Manav ailelerinin en mutlu günü…
Duygu ve Mehmet çifti için Urgancılar Köşkü’nde muhteşem bir düğün töreni düzenlendi
Cumhuriyet Meydanında ödüller sahibini buldu
2023 Anadolu Yıldızlar Ligi Osman Bayrakdar Sezonu Oryantiring Türkiye Birinciliği Kastamonu ev sahipliğinde gerçekleşti. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenle dereceye giren sporcular ödüllerini aldı.
TÜGVA Kastamonu’dan Taş Baskı ve El Sanatları sergisi
Türkiye Gençlik Vakfı Kastamonu İl Temsilciliği tarafından Kastamall AVM’de Taş Baskı ve El Sanatları Sergisi açıldı.
"Tüm kurumlarımız sahadalar"
AK Parti Cide İlçe Başkanı Mustafa Aygen, Cide'de meydana gelen sel afeti sonrasında, zararı en aza indirmek için tüm kurumların seferber olduğunu dile getirdi.
Urgancı ve Kara ailesinin mutlu günü
Urgancı ve Kara ailesinin mutlu günü
İGM temmuz maratonu sona erdi
İl Genel Meclisi (İGM) temmuz ayı olağan son toplantısı dün düzenlenen oturumla gerçekleştirildi.
"Her iki alanda ivme yükselteceğiz"
Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ziyaretlerine ilişkin değerlendirmede bulunan AK Parti MilletveKli Ekmekci; "Öncelikli çalışma konusu olarak seçtiğimiz sağlık ve ulaştırma alanlarında ilimizin tüm dinamiklerinin işbirliğinde en üst düzeyde emek veriyoruz.
Vali yetkilendirildi
İl Genel Meclisi (İGM) Temmuz ayı olağan toplantıları başladı.
Gelenek bozulmadı
İl Genel Müdürlüğü’nde Kurban Bayramının ardından mesainin ilk günü geleneksel hale gelen bayramlaşma programı yapıldı.